Loading...

Masini de dozare lichide cu control precis de nivel

Caracteristici cheie ale masinii de dozare lichide cu control de nivel:


Control exact al nivelului de lichid: Indiferent de solidul din fiecare recipient, această mașină asigură umplerea lichidului la același nivel. Garantăm uniformitate și precizie, chiar și în cazul produselor complexe, precum conservele de ton cu ulei.


Interval de vid creat automat: Acest sistem creează automat un interval de vid în fiecare recipient, asigurând prospețimea și calitatea produselor umplute. Acest nivel de control este indispensabil pentru producătorii care doresc să ofere produse de cea mai înaltă calitate.


Tehnologie avansată cu senzori de fibră optică: Echipată cu senzori de fibră optică, mașina noastră evită scurgerile de lichid și menține un mediu de lucru curat și eficient. Această tehnologie de vârf asigură performanță superioară.


Intreținere redusă: Sistemul este conceput pentru a necesita întreținere minimă. Reducerea costurilor și timpului de întreținere vă permite să vă concentrați pe producție.


Asigură calitatea prin controlul precis: Cu mașina de umplere pentru lichide, procesele tale vor reflecta calitatea în fiecare produs. 

 

For this equipment ask the Packaging department for information:

Hrimiuc Iulian,
Packaging Manager
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro