În curs de procesare...

Mașină de umplere rotativă cu tehnologie "Sub Vid": Calitate Superioară a Produselor

Mașina foloște tehnologia "sub vid" pentru umplerea lichidelor și sosurilor cu densitate redusa și are o capacitate de până la 600 cpm.


Caracteristici cheie ale mașinii de umplere rotative


Pătrundere eficientă a lichidelor: Cu tehnologia "sub vid," asigurăm o mai bună pătrundere a lichidelor în produsele solide, cum ar fi conservele de pește, carne sau legume. Acest lucru se traduce în calitate superioară a produselor finale.


Mediu curat și controlat: Procesul de umplere are loc într-un mediu curat, controlat și sub vid, asigurând că fiecare recipient este umplut cu precizie, evitând revărsările care pot afecta calitatea ambalajului.


Adaptabilitate pentru producătorii medii și mari: Mașina de umplere lichide rotativă in vid este ideală pentru producătorii medii și mari. Creșterea vitezei de umplere este semnificativă, asigurând eficiență în producție.


Calitate superioară a produselor: Cu tehnica "sub vid," obținem o calitate superioară a produselor, iar ambalajul este perfect. Produsele finisate se prezintă excelent pe piață.


Controlul precis al umplerii: Tehnologia "sub vid" permite controlul exact al spațiilor intermediare în recipiente, asigurând o distribuție uniformă a lichidului și pătrunderea corespunzătoare în produse.


Îmbunătățește calitatea cu tehnologia "sub vid": Mașina  de umplere rotativă in vid oferită de MAch FTD aduce calitatea la niveluri superioare.

Asigură-te că produsele tale sunt umplute perfect și se prezintă impecabil pe piață.

 

masina de umplere rotativa in vid

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro