În curs de procesare...

Mașină de umplere sosuri cu control volumetric 


Caracteristici esențiale ale mașinii de umplere pentru sosuri


Control precis al volumului: Indiferent de densitatea sosurilor, pasta sau lichidelor, mașina noastră oferă un control precis prin debitmetre magnetice. Asigurăm umplerea uniformă a recipientelor cu orice consistență a produsului.

Versatilitate pentru diverse produse: Echipamentul nostru poate fi adaptat la umplerea sosurilor, pastelor și a lichidelor, indiferent de caracteristicile acestora. Debitmetrele sun alese în funcție de specificațiile fiecărei aplicații, garantând performanța optimă.


Configurație personalizabilă: Putem echipa mașina cu un număr variabil de dispozitive de umplere, în funcție de necesitățile producției tale. Oferim opțiuni suplimentare, precum controlul temperaturii, agitator-mixer pentru omogenizare și controale de nivel pentru gestionarea eficientă a procesului de umplere.


Crește eficiența în producție: Cu mașina noastră de umplere pentru sosuri, asigurăm o producție eficientă și uniformă. Controlezi precis volumul și calitatea produselor, reducând pierderile și optimizând procesul de ambalare.

 Date tehnice:

  2FM, 4FM, 6FM, 4FM-A, 6FM-A
Tehnologie Umplere liniară (debitmetre).
Capacitate De la 10 la 120 u/m
Produse Lichide, sosuri, produse păstoase cu densitate mare și mică

Optimizăm procesul tău de producție pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate.

masina de umplut sosuri cu controlul volumului

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro