În curs de procesare...

Domino G320i, integrat cu Moba Omnia pentru o prodctie de oua optima

31.10.2018

MACH FTD ofera producatorilor de oua din Romania solutii de codare prin cerneala termica. Solutiile au fost dezvoltate utilizand imprimantele Domino seria G si permit integrarea pe echipamentele de sortare si ambalare Moba Omnia. Cele doua solutii constau in:
  • Marcare cu cap fix - pentru codurile ce sunt marcate pe cutii al caror sens de deplasare este paralel cu capul de marcare. Aceasta solutie functioneaza cu cap de marcare fix si este potrivita pentru fluxurile unde nu sunt oprite produsele.
  • Codare cu cap in miscare - pentru codurile marcate perpendicular fata de miscarea cutiilor cu oua. Aceasta solutie functioneaza cu cap de marcare in miscare, fiind util liniilor de productie care necesita marcare de grup (in timpul marcarii, cutiile sunt oprite).

Beneficii:
  • Reducerea intreruperilor productiei, cauzate de erorile de comunicare intre echipamentele ce provin de la furnizori diferiti;
  • Productie optima garantata de solutii dedicate producatorilor de oua;
  • Reduceri semnificative de costuri datorate solutiei formate din mai multe capete de printare, care marcheaza coduri diferite si care sunt controlate de aceeasi imprimanta.