În curs de procesare...

Riboane pentru imprimare prin transfer termic

Riboane pentru imprimare prin transfer termic 

MACH FTD pune la dispozitie atat riboane care pot fi utlizate pentru imprimare pe ambalaje flexibile, cat si riboane pentru imprimare pe etichete autocolante.

Acestea sunt utilizate pentru printari pe diverse tipuri de materiale si sunt compatibile cu diferite masini de inscriptionat prin termotransfer. In functie de materialul pe care se imprima, exista patru categorii de riboane disponibile in marimi si culori variate: 
• Cu ceara – sunt recomandate in cazul imprimarilor de dimensiuni mici si sunt rezistente la actiuni abrazive. 
• Cu rasina – se utilizeaza in special pentru materiale care ulterior vor fi utilizate in medii vitrege, deoarece determina o rezistenta ridicata la zgarieturi, conditii climaterice grele – chiar intemperii – precum si rezistenta la temperaturi foarte mari. 
Cu amestec de ceara si rasina – sunt recomandate pentru utilizarea pe echipamente cu viteza mare de imprimare si necesita rezistenta la zgarieturi, solventi si produse petro-chimice. 
Cu amestec de ceara si rasina near-edge – utilizate in special pe echipamentele de inscriptionare prin transfer termic care utilizeaza material de imprimare ambalaje flexibile ; sunt caracterizate prin fiabilitate, rezistenta la conditii de mediu dificile si calitate ridicata. 

Din punct de vedere al dispunerii al cernelii, riboanele pot fi : 
• Cu cerneala de tip IN 
• Cu cerneala de tip OUT 

In ceea ce priveste echipamentele de inscriptionat Domino – Seria V
: Riboanele Domino sunt disponibile intr-o multitudine de variante, culori si latimi si ofera performante excelente pentru o gama larga de materiale si aplicatii industriale. Acestea au fost testate indelung pentru a exista certitudinea ca toate inscriptionarile sunt lizibile in momentul in care produsul ajunge la consumator. Testele includ supunerea ambalajului inscriptionat la congelare, sterilizare cu aburi, rezistenta la zgariere si decolorare in caz de expunere la lumina excesiva.