În curs de procesare...

Roadshow cu echipamente de inscriptionare

27.02.2015

Roadshow cu echipamente de inscripționare

sau

Pe unde ne-am plimbat în februarie?

La începutul lunii februarie departamentele Marketing și Vânzări au realizat primul Roadshow din acest an. Am fost prezenți în orașele: Ploiești, Brașov, Sibiu, Sebeș, Alba Iulia, Hunedoara, Caransebeș, Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Pitești.

Această campanie a constat în deplasarea “acasă la client”, împreună cu echipamentele AUTOMATOR (laser NanoVis și micropercuție). Clienții au avut ocazia să testeze echipamentele direct pe linia de producție.

Laserul NanoVis reprezintă Soluția revoluționară de marcare în domeniul laserelor cu oglinzi galvanometrice, la un preț competitiv. NanoVis este ideal pentru marcarea pe o varietate de materiale precum plastic, metal, ceramică, etc.

Echipamentele portabile de marcare prin micropercuție de la AUTOMATOR sunt concepute special pentru a fi utilizate în medii industriale dificile. Construcția robustă și compactă permite marcarea pe componente de dimensiuni mari, cu un gabarit ridicat.

Avantajele acestor echipamente i-au determinat pe clienți să solicite oferte iar, până la jumatatea lunii martie, vom implementa două echipamente de inscripționare.

Am reusit să ne punem în sprijinul clienților cu informații despre echipamente, cu soluții pentru eventualele probleme și cu idei pentru implementarea unor proiecte noi și am discutat despre training-urile cu operatorii din fabrici, susținute de către inginerii noștri din Departamentul Service. De asemenea, am oferit informații tehnice valoroase despre echipamentele deja existente la client și am discutat despre soluțiile propuse, în funcție de specificul fiecărui client.

Suntem în al 20-lea an în care tot mai mulți clienți sunt interesați de produsele și soluțiile noastre. Suntem specializați în: inscripționare și marcare produs, etichetare, ambalare, transport și manipulare, controlul calității, roboți industriali, linii de îmbuteliere, consumabile, incinte și sisteme structurale, sisteme integrate.

Urmatorul Roadshow organizat de către compania noastră pentru echipamente de inscripționare va fi organizat în București în luna martie.

Pentru înscrieri la demonstrații în fabrică vă rugăm să contactați echipa Mach.