Loading...

Robotii de infoliat paleti se pot deplasa acolo unde este nevoie, reprezentand solutia ideala, pentru infolierea tuturor tipurilor de paleti, indiferent de dimensiune, greutate sau forma.
Robotul este echipat cu cele mai eficiente dispozitive de siguranta si este partenerul ideal pentru toate mediile industriale pentru care versatilitatea logistica este importanta. Echipamentul poate lucra in spatiu ingust, are o autonomie excelenta si poate fi mutat cu usurinta de la o incarcatura la alta.
Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile care au facut acest echipament liderul mondial in segmentul sau. Infolierea se realizeaza prin deplasarea automata a echipamentului in jurul paletului, acesta este prevazut cu o rola de ghidare ce urmareste perimetrul paletului.
Poate fi livrat in diferite configuratii ale sistemului de pretensionare si intindere a foliei.

Caracteristici

Panoul de control

Este dotat cu un display ce afiseaza parametrii si functiile, afiseaza nivelul bateriei si un sistem practic de avertizare care detecteaza si afiseaza locul unde este devoie de o interventie de mentenanta.

 Stalp rabatabil

Stalpul este rabatibil pentru o depozitare eficienta a echipamentului cand nu este folosit.

Robot S5

Va rugam sa contactati specialistii MACH FTD pentru o informare corecta in legatura cu specificatiile tehnice ale echipamentului Robot S5.

Numere de telefon disponibile: 021.460.98.40/ 41/ 43/ 44
E-mail: mach@mach.ro

For this equipment ask the Packaging department for information:

Hrimiuc Iulian,
Packaging Manager
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro