Loading...

Şi în acest an am fost prezenţi la All Pack, 30 oct - 03 nov, 2013

16.06.2014

Şi în 2013 am ales să fim prezenţi la All Pack, eveniment dedicat specialiştilor din domeniul printului şi al ambalajelor.

Tema din 2013 a fost Leonardo da Vinci, cu pereţi de culoarea sepiei şi schiţe vechi ale echipamentelor. Am fost pictori (am schitat de mana echipamentele si simbolurile claselor de echipamente), ne-am exprimat sculptand, prin incercarea noastra de a adauga noi fatete notoinii de sculptura, prin folosirea unor materiale indite (carton si diferite tesaturi). Am fost  arhitecţi care, dincolo de latura creativa, imaginativa, am tinut sub control si am administrat toate detaliile constructiei standului nostru; ingineri prin aplicarea principiilor teoretice din matematica si fizica, creand echipamente si solutii tehnice industriale in functie de specificul fiecarui client , inventatori, scriitori. . Echipa Mach a purtat halate din vremea lui Leonardo, cu mânecu largi si gulere ridicate, iar fetele au purtat straie de domniţte cu  iar în rândurile de mai jos vă prezentăm invitaţia:

Noi, iscusiti mesteri faurari ce ne aflam pe trepte inalte ale mestesugului,
cu experienta in breasla inginiereasca, graim:

In perioada 30 octombrie - 03 noiembrie va rugam pohtiti la noi, in atelierul B04 din Pavilionul Central, pentru a vedea iscusite
lucrari faurite cu multa straduinta si cu invatatura de la domniile voastre. Si ca sa va rasplatim drumul lung si anevoios o sa va aratam cum lucreaza masinile viitorului iar maestrul berar in 6 axe ABB IRB 120 o sa va serveasca cu un pocal de bere adevarata.
Si apoi, sa cautam ce trebuinte ati avea si impreuna sa le desavarsim.

Calatorule, ca sa-ti fie mai usor sa ne gasesti, am pastrat locul de anul trecut: Standul B04 din Pavilionul Central.