În curs de procesare...

SOCO Gantry - Robot Gantry cu o singura statie de paletizare Soco

Robotul de paletizare Gantry, cu o singura statie este conceput pentru a ridica elemente de pe o banda transportoare si a le plasa pe un palet cu o precizie ridicata. Robotul modular are doua pozitii ale paletului, care pot fi utilizate în mai multe moduri.

Nou model de palet in 30 de secunde
In cazul in care modelul de palet este deja introdus in IPC, in cel mult 30 de secunde se poate trece la un alt program.
Noile modele de paleti generate folosind software-uri de optimizare, cum ar fi CAPEPACK ®, pot fi transferate online sau prin intermediul unei disk.

Operabil in conditii de siguranta, simplu si versatil
Masina necesita intretinere minima si este usor de accesat.Robotul este echipat cu garduri de siguranta, conform cerintelor CE.
Infiderent de specificul aplicatiei de paletizare, chiar si in cazul celor grele si voluminoase, robotul Gantry permite aranjarea la inaltimi de pana la 2700 mm, cu scopul de a utiliza pe deplin capacitatea de depozitare din camioane si containere.

Otel inoxidabil pentru medii umede
Robotul poate fi livrat in intregime sau partial, din otel inoxidabil.Robotul este acoperit de pulbere filmate in culori standard RAL 2002 si RAL 9005. Culori speciale sunt disponibile la un pret suplimentar.

Fara timp de asteptare in schimbarea paletului
Robotul modular poate paletiza acelasi produs pe doi paleti. Atunci cand un palet este plin, robotul porneste automat paletizarea pe al doilea palet, ceea ce asigura timp suficient pentru a evacua primul palet si inlocuirea acestuia cu un palet gol.

Gantry Soco (492 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro