În curs de procesare...

Noi avem solutia pentru printarea direct pe pliculetele de ceai ambalate

16.06.2014

Cum reușește producătorul de ceaiuri Infusion GB să printeze direct pe pliculețele de ceai ambalate?Poveste de succes de la Domino UK 

Infusion GB, producător de ambalaje de ceaiuri pentru mărcile Pukka Herbs, Tetley și Lipton, printează direct pe pliculețele de ceai ambalate, ca urmare a investiției sale în trei echipamente Domino G220i - imprimante cu jet de cerneală termică.

A existat cerere din partea clienților pentru date de valabilitate și informații de lot printate direct pe pliculețele de ceai, astfel încat, acestea să poată fi vândute individual sau reambalate pentru magazinele de cadouri.

Aplicația se dovedește a fi populară și în industria hoteliera.

Domino UK a fost singurul producător capabil să ofere Soluția Optimă, integrând imprimantele G220i în mașina de ambalat.

Soluția de marcare se potrivește cu echipamentul de ambalare ceai: acesta produce 250 plicuri/minut și necesită o cerneală cu uscare rapidă, dat fiind faptul că plicurile se ambalează în carton imediat după inscripționare iar printarea cu cerneală convenționala ar fi riscat să se întindă.

Pentru această soluție se folosește cerneala BK 651 cu uscare rapidă de la Domino UK.

Pentru mai multe informații in ceea ce privește inscripționarea pe plicurile de ceai vă rugăm sa contactați specialiștii Mach FTD.

Povestea o găsiţi aici