În curs de procesare...

Soluții pentru Industria Băuturilor

21.03.2014

INDUSTRIA BĂUTURILOR

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul inscripționării, aplicării de etichete și ambalării, Mach FTD este furnizorul preferat al companiilor multinaționale din Industria Băuturilor. Deținem cunoștințe și experiența necesare pentru a vă oferi soluții de inscripționare fiabile, la viteze mari, soluții pentru etichetare, precum și soluții pentru ambalare primară, secundară și terțiară.

AMBALARE PRIMARĂ
Vă oferim linii complete de îmbuteliere, mașini  automate și semi-automate (cu sau fără CO2).
Echipamentele sunt construite pentru diverse capacități și recipient.

AMBALARE SECUNDARĂ ȘI TERȚIARĂ
Maşini verticale de ambalare în folie stretch, în regim semi-automat sau complet automat. Acestea pot fi statice, semi-automate sau automate (integrate în linia de producţie) și mobile.

APLICARE DE ETICHETE
Aplicatoare de etichete cu sau fără imprimantă încorporată, cu posibilitate de integrare în linii de producţie. Imprimare şi aplicare de etichete pe suprafeţe plane, cilindrice sau neregulate, în diferite poziţii, pe produse staţionare sau pe produse care se află în mişcare;
Posibilitatea aplicării manşoanelor termocontractibile (sleeve) şi a sigiliilor; Forme constructive lineare sau rotative.

INSCRIPȚIONARE

Prin jet de cerneală
Inscripţionarea mesajelor variabile, din baze de date, cu viteze mari si aderenţă excelentă pe diferite materiale.

Prin termotransfer
Imprimare pe materiale flexibile (folie, hârtie lucioasă, aluminiu flexibil, etichete, polipropilenă, polietilenă).

Prin laser
Cea mai modernă şi eficientă soluţie în domeniu. Marcarea mesajelor fixe şi variabile prin laser, la viteze mari, pe diferite tipuri de materiale. Această metodă reduce costurile de producţie şi exploatare prin eliminarea necesităţii consumabilelor.

Echipamentele de inscripționare (prin jet de cerneală, cu cerneală termică, prin transfer termic) și echipamentele de aplicare
a etichetelor pot fi achiziționate și prin Programul Relax. Acesta reprezintă o alternativă la achiziționarea imprimantelor de la Domino UK, prin care vă oferim un pachet complet de servicii. Programul este creat special pentru companiile care doresc să-și externalizeze serviciile și vor să-și concentreze resursele asupra producției.


Pentru mai multe informații în ceea ce privește echipamentele noastre vă rugăm să contactați echipa de vânzări Mach FTD.