În curs de procesare...

Stație laser integrată Graphix Inline: marcarea cu laser, accesibilă oricărei industrii

Stația laser integrată Graphix Inline este soluția perfectă pentru marcarea cu laser a pieselor mici și medii în producția automatizată. Cu o tehnologie laser cu fibră optică de ultimă generație, Graphix Inline oferă o calitate excelentă a marcajelor, o viteză ridicată de marcare și o flexibilitate extinsă.

Caracteristici:

  • Tehnologie laser cu fibră optică: Asigură o calitate excelentă a marcajelor, o durată de viață lungă a laserului și o întreținere redusă.
  • Viteză ridicată de marcare: Permite marcarea unei game largi de materiale, inclusiv metale, plastice și materiale composite.
  • Flexibilitate extinsă: Permite o varietate de aplicații de marcare, inclusiv marcarea codurilor de bare, a logo-urilor, a textului și a imaginilor.

Avantaje pentru clienți:

  • Cost redus al ciclului de viață: Stația laser Graphix Inline are un cost redus al ciclului de viață, datorită unei tehnologii laser eficiente și a unei întrețineri reduse.
  • Ușurință în utilizare: Stația laser Graphix Inline este ușor de utilizat, chiar și pentru operatorii neexperimentați.
  • Conectivitate extinsă: Stația laser Graphix Inline este compatibilă cu o gamă largă de sisteme de automatizare.

Aplicații:

Stația laser integrată Graphix Inline este ideală pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv:

  • Marcarea pieselor industriale: Graphix Inline poate fi utilizată pentru a marca piese industriale, cum ar fi componente auto, electronice și medicale.
  • Marcarea obiectelor promoționale: Graphix Inline poate fi utilizată pentru a marca obiecte promoționale, cum ar fi tricouri, cani și instrumente de scris.
  • Marcarea produselor alimentare și a băuturilor: Graphix Inline poate fi utilizată pentru a marca produse alimentare și băuturi, cum ar fi produse ambalate și alimente proaspete.

Stația laser integrată Graphix Inline este o soluție versatilă și ușor de utilizat pentru marcarea cu laser a pieselor mici și medii în producția automatizată. Cu o tehnologie laser cu fibră optică de ultimă generație, Graphix Inline oferă o calitate excelentă a marcajelor, o viteză ridicată de marcare și o flexibilitate extinsă.

Statie marcare laser Grafix Inline

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro