În curs de procesare...
Functii
Tunel conceput pentru tratamentul termic continuu al recpientelor de sticla in diferite dimensiuni continand produse pentru bauturi pentru a preveni socul termic.

Masina este impartita in 2/3 zone de lucru, iar tratamentul de incalzire se obtine prin intermediul injectoarelor de abur.
Recipientele alimentate de conveiorul de intrare intra in masina si apoi sunt supuse tratamentului prestabilit.
Dupa finalizarea ciclului, recipientele ajung la modulul de iesire cu viteza variabila pe care este instalata o unitate de rupere-punte. Acest dispozitiv este echipat cu o bara mobila alternativa care, in cazul acumularii de containere pe banda transportoare, permite alinierea containerelor intr-un anume fel si mutarea acestora catre celelalte masini din linie.
Caracteristicile tehnice ale tunelului sunt variabile in functie de tipul de produs care urmeaza sa fie tratat si de capacitatea de productie solicitata.
Caracteristici constructive
Fabricat din otel inoxidabil AISI 304.
Huse rezistente la caldura.
Banda transportoare de intrare AISI 304 din otel inoxidabil cu lant din otel inoxidabil instalat pe benzi rezistente la frecare, cu role de sustinere pe sectiunea de intoarcere, ghidaje de izolare din otel inoxidabil montate pe suporturi reglabili pentru diferitele dimensiuni de recipiente.
Transportul recipientelor prin tunel se realizeaza cu ajutorul unei curele modulara din polipropilena, cu sistem de tractare si antrenare cu turatie variabila prin invertor.
Schimbator de caldura de tip fascicul de tuburi, complet cu by-pass, supapa modulatoare, supape manuale, filtru, dispozitiv de descarcare a condensului si sistem de protectie de siguranta din otel.
Regulator temperatura de tratare a apei, completat cu un contact electric care, prin intermediul unei lampi, il informeaza pe operator ca masina nu a atins sau nu mai este la temperatura prestabilita
Inregistrare video-grafica cu Smart Card pentru salvarea urmatorilor parametri: temperatura apei in primele doua sectiuni si temperatura apei de racire.
Rezervoare cu pompe centrifuge pentru apa calda protejate prin filtre duble din otel inoxidabil. Aceste pompe alimenteaza colectoarele cu pulverizatoare cu un debit mare pentru a obtine cel mai bun randament si uniformitate de tratament.
Iesire banda transportoare din otel inoxidabil AISI 304 cu turatie variabila si echipata cu lant din otel inoxidabil instalat pe benzi rezistente la frecare, cu role de sustinere pe sectiunea de intoarcere, ghidaje de izolare din otel inoxidabil montate pe suporti reglabile pentru diferitele dimensiuni de containere.
Unitate de punte de rupere.
Tablou electric de control din otel inoxidabil.
Dispozitiv de siguranta pentru oprirea masinii in caz de prea plin.
Dispozitiv fara pornire in cazul in care aparatul nu a atins temperatura prestabilita.
Dispozitiv de oprire in cazul scaderii temperaturii minime prestabilite.
Dispozitivul de autoblocare a aburului in orice caz de oprire a masinii pentru a evita expunerea produsului la temperatura ridicata in timpul prestabilit.
Lampa de alarma rosie care semnalizeaza orice anomalie si este instalata pe partea superioara a tabloului electric.
Date tehnice

Suprafata utila poate varia de la min. 3 m² pana la 60 m² si mai mult.

Masini de imbuteliat alimente (3,552 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro