În curs de procesare...

Uhlmann recomanda sistemele de inscriptionare Domino Printing in Industria Farmaceutica

Uhlmann, producătorul de linii de packaging farmaceutic, recomandă echipamentele de marcare Domino ca soluție de inscripționare integrată, în acest fel oferind posibilitatea producătorilor de medicamente de a se conforma cerințelor legislative track and trace ce urmează a intra in vigoare.


Astfel, soluția Uhlmann de serializare, în parteneriat cu gama de imprimante Domino a fost avizată de către clienții și experții tehnici ca fiind conformă cu directiva europeană FMD (Falsifiend Medicines Directive - 2011/62/EU) ce urmează a fi implementată complet până la finalul anului 2018.
Pentru expertul în linii de packaging Uhlmann, compatibilitatea și ușurința de integrare a sistemelor Domino a fost privită ca un punct cheie. "Cu mai puțin de trei ani până la finalizarea implementarii directivelor anti-contrafacere în plan european producătorii au nevoie ca experții de packaging și inscripționare să lucreze împreună spre a oferi soluții integrate către industria farmaceutică" - Roland Laengle, manager de suport software și automatizare Uhlmann. "Clienții noștri pot fi liniștiți în integrarea unei soluții de inscripționare Domino, fie că este TIJ (thermal inkjet) sau LASER, echipamentul putând atinge cerințele de viteză și calitate conforme cu legislația prezentă în industrie".
Soluțiile de top în inscripționare thermal inkjet și laser au fost dezvoltate pentru rezistența în timp a codului, împreună cu capacitatea de a printa codurile unice la viteze mari. Totodată, acestea au un avantaj cheie pentru clienți: compatibilitatea cu soluțiile de serializare conforme cu directiva FMD.
 
"Industria farmaceutică are în față o mare provocare, având în vedere că inscripționarea se va schimba: de la nivel de lot la cel de cutie", spune Craing Stobie, manager la Domino Life Sciences. "Compatibilitatea echipamentelor noastre cu leaderi în packaging (din care face parte și Uhlmann) demonstrează producătorilor de medicamente că soluțiile noastre de serializare se pot implementa cu un minim de întrerupere pe liniile de packaging, fără impact pe termen lung asupra eficienței globale a liniei".