În curs de procesare...

Umplere liniara automata volumetrica cu duze care coboara in recipient

Functii
Masina potrivita pentru umplerea recipientelor din sticla / metal / PET cu produse dense sau semi-dense (sosuri, creme, paste, "pesto alla Genovese", sosuri de rosii, ketchup, maioneza, mustar, piureuri, alimente pentru bebelusi, miere, gem etc. ).

Recipientele sunt aduse pe o banda transportoare, un dispozitiv de oprire care pozitioneaza recipientele sub supapele de dozare cu un surub in polzen si suporti reglabili in functie de diametrul recipientelor.
Dupa umplere, recipientele sunt mutate de acelasi transportor catre celelalte masini din linie.
Pistoanele de dozare, integrate cu elementele de actionare, au o cursa prestabilita, care este setata electronic prin intermediul panoului de comanda echipat cu un ecran LCD tactil color de 6 ”. Pistoanele aspira produsul din rezervor si il imping, prin intermediul supapelor de dozare, catre doua supape de plonjare pentru umplerea recipientului de jos, astfel incat sa se evite formarea posibila a bulelor de aer in timpul umplerii produselor vascoase, cum ar fi maioneza, sosuri dense etc. si stropi de produse lichide precum suc de fructe etc.
Supapele cu scufundare sunt prevazute cu un dispozitiv care permite golirea completa a duzelor.
Aceste supape efectueaza umplerea de jos. Acestea sunt conectate la un actuator mecanic actionat de un motor fara perii, ceea ce permite reglarea vitezei de ridicare a acestora in functie de tipul de produs / recipient care trebuie umplut.
Volumul de umplere este reglabil de la panoul de control in functie de retetele prestabilite si de tipul de recipient care trebuie umplut. Daca este necesar, este posibil sa interveniti pe panoul operatorului pentru a optimiza precizia volumului de umplere chiar si cu masina in functiune.
Caracteristici constructive
Suport cu ​​placa de sustinere din otel carbon, structura si usa de inspectie din otel inoxidabil.
Fabricat din otel inoxidabil AISI 304.
Partile in contact cu produsul fabricat din otel inoxidabil AISI 316, cu exceptia robinetului, care se afla dintr-un material special potrivit pentru contactul cu produsele alimentare.
Rezervor pentru produsul leagan echipat cu sonda pentru controlul nivelului produsului.
Unitati de dozare compuse din capete cu supape de directie si cilindri coaxiali cu pistoane si actuatoare mecanice actionate de motoare fara perii; la modelul echipat cu 2 grupe de dozare, inaltimea lor este reglabila printr-un cric electromecanic in functie de dimensiunea recipientelor.
Transportor cu lant din otel inoxidabil montat pe benzi antifrictiune si echipat cu ghidaje de izolare reglabile.
Un surub de alimentare pentru o singura dimensiune de recipient este furnizat impreuna cu masina.
Tablou electric de control din otel inoxidabil.
Sistem de protectie si siguranta conform normelor CE.

La cerere si in functie de tipul de produs care trebuie umplut, masina poate fi furnizata cu agitator orizontal si / sau unitate de dozare a uleiului (pentru "pesto alla Genovese", paste etc. pentru a evita oxidarea produsului).

Masina este disponibila in urmatoarele variante:

Mod. DVL2-UT (cu 2 grupuri de dozare) pentru o productivitate de 4.500 containere / ora aprox. de 100 gr (produse dense si semi-dense) / 2.500 recipiente / ora aprox. de 100 gr (produse lichide).

Mod. DVL3-UT (cu 3 grupuri de dozare) pentru o productivitate de 5.500 containere / ora aprox. de 100 gr (produse dense si semi-dense) / 3.500 recipiente / ora aprox. de 100 gr (produse lichide).

Mod. DVL4-UT (cu 4 grupuri de dozare) pentru o productivitate de 6.500 containere / ora aprox. de 100 gr (produse dense si semi-dense) / 4.500 recipiente / ora aprox. de 100 gr (produse lichide).

Mod. DVL6-UT (cu 6 grupuri de dozare) pentru o productivitate de 8.500 containere / ora aprox. de 100 gr (produse dense si semi-dense) / 5.500 recipiente / ora aprox. de 100 gr (produse lichide).

Mod. DVL8-UT (cu 8 grupe de dozare) pentru o productivitate de 9.500 containere / ora aprox. de 100 gr (produse dense si semi-dense) / 6.500 recipiente / ora aprox. de 100 gr (produse lichide).
Video

Masini de imbuteliat alimente (3,552 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro