În curs de procesare...
Functii
Masina potrivita pentru umplerea recipientelor din sticla / metal / PET cu produse dense sau semidense care contin chiar si bucati solide mici (concentrat si pulpa de rosii, ketchup, maioneza, mustar, sosuri, piureuri, paste, creme, alimente pentru bebelusi, miere, gem etc. .).

Alimentarea cu recipiente se face pe conveior, un surub care regleaza ritmul recipientelor si o stea de transfer care pozitioneaza containerele sub pistoanele de dozare.
In prima faza, in timpul rotatiei masinii, cilindrul este umplut aspirand produsul din rezervor prin intermediul camei care controleaza pistoanele; in a doua faza produsul este transferat in recipient prin intermediul duzei conectate la corpul supapei de dozare.
Volumul de umplere este reglabil de la panoul de control cu ​​ajutorul unei came motorizate in functie de dimensiunea recipientului.
Daca este necesar, dupa schimbarea formatului este posibila optimizarea preciziei de umplere intervenind pe panoul de control chiar si cu masina in functiune.
Dupa umplere, recipientul este mutat in capuitor.
 
Caracteristici constructive
Cadru cu ​​placa de sustinere din otel carbon, structura si usa de inspectie din otel inoxidabil AISI 304.
Carusel rotativ superior care sustine rezervorul produsului si pistoanele de dozare cu dispozitiv electromecanic pentru reglarea inaltimii.
Rezervor de produse din otel inoxidabil AISI 316 cu lustruire interioara tip oglinda si dispozitiv de control al nivelului.
Fiecare unitate de dozare este compusa dintr-un cilindru coaxial cu piston, o supapa din otel inoxidabil AISI 316 si un robinet din material special.
Carusel rotativ inferior pentru sustinerea recipientelor.
Un echipament pentru o singura dimensiune de recipient furnizat impreuna cu masina.
Comutarea rapida a echipamentului pentru un recipient cu diametru diferit.
Tablou electric de control din otel inoxidabil.
Sistem de protectie si siguranta conform normelor CE.

Versiunea de baza, modelul DRP, care este echipat cu un carusel rotativ inferior cu placi fixe pentru sustinerea containerelor.

PENTRU PRODUSE VASCOASE (maioneza sau sosuri dense) SUNT DISPONIBILE DOUA VERSIUNI DE UMPLERE CU PISTON. AMBELE PERMIT UMPLEREA RECIPIENTILOR DE LA FUND, astfel incat sa se evite formarea bulelor de aer:

VERSIUNE DRP / PMM cu carusel rotativ inferior care sustine o serie de placi mobile controlate de o cama mecanica.

VERSIUNE DRP / PME cu carusel rotativ inferior care sustine o serie de placi mobile cu sistem de ridicare a placilor controlate electronic (brevet STV).
Sistemul electronic de control permite efectuarea automata a schimbarii formatului prin selectarea retetelor prestabilite de pe ecranul tactil cu economisire semnificativa a timpului.
Mai mult de atat, volumul de umplere este reglabil si micrometric, cu masina in functiune, economisind astfel timpul.
Detalii tehnice
Productivitate:
variabila in functie de numarul de pistoane de dozare
(6, 8, 12, 20, 24 up to 40) 
Putere instalata: kW 3 aprox.
Lungime: 3.000 mm aprox.
Latime: 1.800 mm aprox.
 Video

Masini de imbuteliat alimente (3,552 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Ambalare:

Hrimiuc Iulian,
Manager Ambalare
+40 753 010 742

iulian.hrimiuc@mach.ro