În curs de procesare...
Upgrade-ul inteligent al marcarii digitale – cea mai economica solutie din clasa ei de marcare a ambalajelor flexibile

  • Modul economic de a introduce marcarea digitala in linia dumneavoastra de productie - In comparatie cu marcatoarele traditionale cum ar fi “hot stamp”, transferul termic digital ofera imprimare de calitate superioara, profitabila si cu costuri de functionare scazute. Chiar si comparata cu imprimantele din aceeasi clasa, cu sistemul revolutionar I-Tech, echipamentul foloseste cu pana la 60 % mai putin ribon. Acest fapt combinat cu instalarea rapida, adaptabilitate si fiabilitate ridicata fac din V120i echipamentul perfect pentru imprimarea ambalajelor flexibile.
  • Versatil - Capul de marcare cu rezolutia de 300 dpi poate inscriptiona text, logo-uri sau coduri de bare.
  • Interfata revolutionara Domino QuickStep ofera o navigare intuitiva prin meniu.
  • Economic - Sistemul de economisire a ribonului I-Tech ofera 4 categorii de reducere a consumului de ribon cu pana la 60%. Pe langa reducerea consumului de ribon, ofera o lungime mai mare a ribonului, astfel reducand costurile asociate cu schimbarile dese.
  • Performanta pentru aplicatia dumneavoastra - Imprimanta functioneaza atat in mod continuu, cat si intermitent si poate fi usor adaptata cu caseta de ribon pe partea stanga sau dreapta pentru a satisface orice aplicatie. Nu aveti nevoie de controller pentru aceasta imprimanta. Aceasta se poate conecta direct la PC sau direct la interfata masinii de ambalat.
  • Rapid si usor de instalat - QuickStep este interfata Domino pentru navigarea cu usurinta a meniurilor. Contine software pentru design-ul etichetelor. Alternativ, acestea se pot dezvolta pe PC si transfera la imprimanta prin Ethernet sau USB.

Pliant Domino V120i (1,498 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro