În curs de procesare...

Beneficii:

  • Pentru folie si etichete flexibile, Domino V220i ofera performantele de imprimare asteptate, fara costuri suplimentare. Dimensiunile compacte permit integrare cu usurinta pe liniile existente.
  • Domino V220i face posibila imprimare la inalta rezolutie a codurilor, textelor si a imaginilor pe folie, filme si etichete flexibile.
  • In comparatie cu marcatoarele traditionale cum ar fi “hot stamp”, transferul termic digital ofera imprimare de calitate superioara, profitabila si cu costuri de functionare scazute. Chiar si comparata cu imprimantele din aceeasi clasa, cu sistemul revolutionar I-Tech, echipamentul foloseste cu pana la 60 % mai putin ribon. Acest fapt combinat cu instalarea rapida, adaptabilitate si fiabilitate ridicata, fac din V220i echipamentul perfect pentru imprimarea ambalajelor flexibile.
  • Versatil - Domino V220i poate printa de la viteze reduse la viteze ridicate (10-750mm/sec), asigurand in acelasi timp calitate consistenta, chiar si la temperaturi de operare scazute.
  • Capabil - La o rezolutie de 300dpi, V220i suporta imprimarea cu usurinta a textelor, logo-urilor, codurilor dinamice (atat coduri de bare cat si coduri 2D). Poate fi conectat la o baza de date pentru imprimare informatii specifice. Disponibil in doua versiuni cu latimi diferite (32 mm si 53 mm) pentru o gama diversificata.


Pliant Domino V220i (1,490 Kb) [Descărcare]

Pentru acest echipament cereti informatii departamentului de Marcare si Identificare Produs:

Catalin Biloiu,
Manager PI
+40 734 141 623

catalin.biloiu@mach.ro