În curs de procesare...
Mach FTD se adreseaza domeniilor de productie (piese, componente, anvelope) si asamblare din cadrul industriei auto cu o oferta completa de echipamente si solutii.

Industria auto reprezinta un sector economic important in Romania atat prin prisma economica, cat si din punct de vedere al productiei. Mediul de lucru este solicitant pentru om fara asistenta tehnologiei intrucat produse cu caracteristici diferite trec prin diferite etape de productie si pregatire pentru livrare ce necesita atentie si repetitivitate a actiunilor intr-un timp determinat.

In domeniul marcarii si al etichetarii oferta de echipamente, servicii si expertiza este completa, gratie specializarii concretizate pin Divizia Marcare si Identificare Produse a Mach FTD. Putem marca cu cerneala (jet de cerneala, termotransfer, cerneala termica), laser, micropercutie pe orice tip de material si in orice conditii de marcare (cu praf, temperaturi scazute, ridicate, umezeala, grad ridicat de coroziune):
• Coduri 2 D
• Coduri QR
• Grafica complexa
• Caractere mici (de la 0.9 mm)
• Caractere mari

Gratie parteneriatelor cu furnizori consacrati, aplicam etichete pe orice tip de produs, indiferent de pozitionarea etichetei si de caracteristicile (forma, material) produselor. Dimensiunile, forma si materialul din care sunt realizate etichetele nu reprezinta o provocare pentru noi.

Echipamentele si serviciile oferite prin Divizia de Ambalare pot solutiona orice cerinta atat pentru produse individuale, cat si pentru grupuri de produse sau produse vrac. Astfel, solutiile oferite sunt dedicate fiecarei etape de ambalare, respectiv ambalare primara, secundara si tertiara. Ambalam orice produs, indiferent de forma si material, la cele mai inalte standarde de calitate.

Solutiile noastre se aplica domeniilor precum ambalare orizontala, verticala, in folie stretch, folie termocontractibila, banda strap, in cutii ori diferite tipuri de ambalaje ce pot fi folosite in productia de componente si piese auto.

Prin intermediul Diviziei Intralogistica, Mach FTD poate solutiona provocari logistice specifice domeniului, precum depozitarea, identificarea, manipularea pieselor mici si pregatirea comenzii pentru livrare, sortarea pieselor, gestionarea de stocuri foarte mari de piese mici, nivelul de productivitate al angajatilor din departamentele logistice pe termen lung, eficientizarea spatiului de depozitare, paletizarea componentelor mari si/sau grele, trasabilitatea pieselor, s.a. Mach FTD furnizeaza solutii complete domeniului auto; amintim unele dintre cele mai solicitate: depozitarea componentelor și pregătirea comenzilor, sisteme de control calitate, sistem de administrare a depozitelor (WMS), manipulare si transfer piese mici, sortare piese tip bin picking, paletizare cu robot sau statii de paletizare fara robot, ambalare tertiara (ambalare specifica livrarii comenzilor) s.a


Solutii moderne si competitive in productia componentelor si pieselor auto, precum si in domeniul asamblarii sunt oferite prin intermediul Diviziei Automatizari si Robotica. Modernizarea productiei prin roboti si automatizarea proceselor ofera avantaje strategice pe termen lung din punct de vedere al eficientei in productie si al gestionarii resursei umane. Astfel, activitatile periculoase, de mare finete, sau repetitive sunt preluate cu succes de roboti programati nu doar sa execute, ci si sa “ia decizii” pe baza variabilelor introduse si cu ajutorul scanerelor de mare precizie care ii ajuta sa identifice cu acuratete orice caracteristici ale pieselor si componentelor. Una dintre solutiile dedicate, de mare utilitate pentru domeniul auto se refera la celula robotizata Bin Picking, despre care puteti afla mai multe detalii accesand linkul Bin Picking by Mach FTD.