În curs de procesare...

Industria chimică este cea care transformă materiile prime precum petrolul, gazul natural, metalele şi mineralele în zeci de mii de produse finite. Cu toate acestea, domeniile in care Mach FTD detine o experienta solida sunt cele de detergenti, fito-sanitare, vopseluri si solventi, uleiuri cu uz tehnic si industrial s.a. Este de la sine inteles că industria chimică este foarte complexă, implicând echipamente şi sisteme industriale adaptate functionarii in medii dificile şi periculoase pentru om.

Mach FTD, deține cunoștințele și experiența globală necesare pentru a vă ajuta să respectați standardele locale, europene (CLP) si internaționale în procesele secundare ale producției legate de trasabilitate (coduri de marcare și etichetare), ambalare, asistență automatizată în medii periculoase pentru om, acțiuni logistice, manipulare și depozitare sau pregătirea pentru livrarea către clientul final.

Indiferent de tipul de produs chimic (de bază, intermediar, finit) si tipul de proces (produse petrochimice, produse chimice fitosanitare, industria farmaceutică, fabricarea de polimeri, vopsele și oleochimie), Mach FTD detine portofoliul de echipamente, experienta, expertiza si partenerii potriviti pentru a furniza cele mai moderne si eficiente solutii folosite in productia specifica industriei chimice.

Marcarea se poate realiza in cele mai sigure conditii, cu sau fara contact, cu cerneala sau laser, pe orice fel de recipient sau ambalaj. Pe langa claritate a codurilor marcate, cernerurile folosite detin proprietati unice, precum contrast puternic inclusiv pe produse colorate si rezistenta la medii de lucru dificile (umiditate, tempertauri extreme, expunere la diferite chimicale). Solutiile de etichetare oferite de Mach FTD sunt variate, etichetarea realizandu-se conform regulamentelui European CLP indiferent de pozitionare sau caracteristicile produselor. Astfel se pot aplica etichete in locatii multiple pe acelasi produs, pe unitati individuale sau grupuri de unitati, sau pe paleti. In functie de productivitatea dorita, oferta noastra cuprinde echipamente care sa ofere un maxim randament al investitiei raportat la cerinte.

Mach FTD poate furniza solutii pentru ambalare unitara, grupuri de unitati sau paleti cu marfa. In cadrul ambalarii primare oferta noastra contine echipamente pentru sute de tipuri de pungi, cutii, blistere, tavi, caserole, ladite, sticle de orice tip, doze, canistre, butoaie s.a. Pentru ambalarea secundara cele mai folosite sunt cutiile (inclusiv formatoare si sigilatoare de cutii), folia termocontractibila sau in cazul sticlelor baxarea, insa oferta Mach FTD este mult mai variata fiind dedicata fiecarei aplicatii industriale. Paletii pot fi infoliati in cadrul ambalarii tertiare vertical si/sau orizontal cu folie stretch sau legati cu banda strap.

Manipularea prin intermediul operatorilor poate fi inlocuita cu succes de roboti industriali specializati pentru lucrul in medii periculoase sau de statii de paletizare special proiectate pentru nevoile clientilor. Un exemplu pentru o aplicatie de paletizare cu robot poate fi paletizarea canistrelor de 25 kg cu o solutie vascoasa, securizarea paletului cu folie si legarea cu banda strap. Puteti gasi un astfel de studiu de caz accesand Linie automata de paletizare canistre.

Solutiile logistice pentru industria chimica se refera la transportul, manipularea, depozitarea si localizarea produselor in interiorul fabricii. Toate aceste procese necesita respectarea conditiilor de lucru din industria chimica cum ar fi functionarea in medii ce pot presupune reziduri chimice, in medii cu temperaturi speciale, manipularea si transportul de produse ce se destabilizeaza usor, sau sunt greu de pozitionat, sunt grele, au ambalaj fragil sau usor deformabil, s.a, Mach FTD este lider in oferirea de solutii inteligente specifice gestiunii logistice, precum:

• Manipulare Inbound
• Transport și conveioristică
• Depozitare și buffere
• Sortare containere și piese
• Sisteme de sortare
• Sisteme robotizate
• Manipulare Outbound
• Sisteme AGV
• Staţii de lucru