În curs de procesare...

Etichetare

Informatii

Etichetarea da viata produsului dumneavoastra si ii creaza o imagine profesionista inclusiv atunci cand se afla intr-o cutie sau intr-un palet. Aplicatoarele noastre de etichete, in orice versiune a lor, confera identitate produsului dumneavoastra in ochii consumatorilor si ai comerciantilor.

Acesta este motivul pentru care oferim clientilor nostri sisteme de inalta performanta in imprimarea datelor si a codurilor de bare pe etichete, precum si solutiile de aplicare automata pe aproape orice tip de ambalaj.

In acest scop, suntem partenerii celor mai buni producatori in domeniu – ALTech (Italia), Domino (Marea Britanie) - companii alaturi de care garantam prin experienta si resursele profesionale, dezvoltarea unor solutii tehnice de incredere pentru cele mai complexe probleme care apar in domeniul etichetarii.

Aplicatoarele ALTech si Domino sunt construite din materiale de calitate superioara, aliaje de inalta rezistenta, precum si otel inoxidabil.

Adaptabilitatea crescuta a fiecarui sistem de etichetare este rezultatul conceperii acestuia in functie de aplicatia clientului. Timpul destinat procesului de mentenanta a sistemelor este scazut, datorita fiabilitatii acestora, precum si accesului facil la fiecare componenta.
Partile electronice sunt proiectate pentru a-si dovedi fiabilitatea in aproape orice conditii de lucru, iar fiecare detaliu este controlat si codificat in diagrame si liste de functionare care insotesc sistemul.

Cea mai importanta caracteristica a sistemelor de etichetare oferite de MACH FTD o reprezinta ADAPTABILITATEA.