În curs de procesare...

Roboti ABB

Informatii

MACH FTD ofera pe piata romaneasca o variata gama de roboti industriali, reprezentand alternative eficiente de rationalizare a costurilor operationale in majoritatea industriilor, fiind solutia optima pentru desfasurarea activitatii de productie intr-un mediu competitiv.

Printr-un parteneriat de lunga durata cu ABB (Suedia), compania MACH FTD s-a specializat in implementarea solutiilor robotizate integrate. Automatizarea procesului de productie reprezinta un real avantaj prin sporirea productivitatii si a sigurantei mediului de lucru, diminuand semnificativ costurile pe parcursul amortizarii investititei. Compania MACH FTD pune la dispozitie mijloace flexibile de atingere a targetului de productie atat calitativ, cat si cantitativ, robotii industriali reprezentand investitia care asigura continuitatea si consecventa productiei la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Robotii industriali distribuiti de MACH FTD sunt solutiile eficiente pentru procese cheie ca manipularea, ambalarea si paletizarea produselor, avand ca avantaje viteze reglabile, remote service si eliminarea erorilor umane.

Avantajele parteneriatului ABB – MACH FTD
                - Pachetul de raspuns- serviciile de asistenta de la distanta
                - Pachetul de intretinere
                - Pachetul de garantie

     *Pentru robotii aflati in garantie piesele de schimb si service-ul sunt gratuite

  • Livrari de urgenta din Germania in 24 ore
  • Calificarea inginerilor. Inginerii ABB/ MACH FTD sunt instruiti in strainatate, oferind astfel un nivel al serviciilor de prima clasa
  • Contactul direct cu ABB Suedia ofera cea mai rapida solutie pentru orice defectiune aparuta
  • Calibrarea sculelor. Sculele ABB folosite pentru calibrare sunt singurele care garanteaza o calibrare perfecta a robotilor dupa schimbarea unei piese mecanice sau dupa ce a avut loc o coliziune, evitand intarzierea productiei cu reprogramarea traiectoriei robotului.