În curs de procesare...

Mase Plastice & Ceramica

Industria maselor plastice si ceramice este variata si vasta, atat din punct de vedere al produselor, cat si al destinatiei acestora. Oferta noastra se adreseaza atat componentelor (piese utilizabile in alte industrii, produse refractare, ceramică tehnică, ceramica de arta etc.) cat si produselor finite (gresie, faianta, caramizi, tigle, vesela, obiecte sanitare etc.)

Fiecare categorie de produse necesita tipuri diferite de echipamente in procesele secundare, in functie de caracteristicile fizice ale acestora si de cerintele de productie. Mach FTD poate implementa cu succes orice solutie in domeniile marcarii industriale, ambalarii, solutiilor logistice si a celor cu roboti industriali.

In cazul marcarii industriale sunt extrem de utile echipamentele care pot marca fara contact, precum si echipamentele care pot marca cu cerneluri speciale, rezistente, care nu se intind si care au un nivel ridicat de claritate. Oferta in cazul etichetarii este completa pentru industria maselor plastice si ceramice, din punct de vedere al pozitionarii etichetei, tipului de etichete, aderentei etichetelor etc.

Ambalarea poate fi realizata cu echipamente standard (cu folie stretch, folie termocontractibila, banda strap) sau cu asistare robotizata (pick&place, bin picking), acolo unde sunt necesare manipularea de precizie, de finete, rapiditate, atentie sporita pe termen lung s.a.

Solutiile logistice cuprind echipamentele de transport al produselor pe conveioare, solutii de depozitare, de transport in depozit, solutii pentru pregatirea produselor de livrare etc.

Mach FTD poate furniza toate tipurile de solutii automatizate, cu sau fara robot (in functie de cerintele de productie). Astfel, putem integra roboti in cadrul oricarei etape de productie din industriile de mase plastice si ceramice, de la pozitionare si manipulare, vopsire, pana la paletizare-depaletizare.