În curs de procesare...

Avand in vedere faptul ca sistemele de transport interoperational au o mare importanta pentru profitabilitatea unei companii, iar afacerile clientilor nostri depind de solutiile pe care noi le oferim in acest domeniu, sistemele de conveioare pe care le comercializam sunt de cea mai buna calitate.

Solutiile se bazeaza pe cunoasterea in profunzime a proceselor care se petrec in timpul productiei si se pot incadra in urmatoarele categorii: conveioare cu lant, cu banda, cu role si conveioare de paleti. Partenerii nostri sunt : Flexlink Suedia (conveioare cu lant) Conveyor Units Anglia (cu role si pentru paleti), Ambaflex Olanda (cu lant) si Soco System Danemarca (cu banda, cu role si pentru paleti), situati in randul liderilor mondiali in domeniu, cu o experienta mai mare de 30 de ani in productia solutiilor profesionale de transport interoperational.

MACH FTD va ofera solutii pentru optimizarea transportului intern al produselor in conditii de siguranta deplina inclusiv pe trasee complexe, intr-un timp scurt si cu un consum minim de spatiu si energie.

Caracteristici generale ale conveioarelor oferite de MACH FTD:
  • Constructii modulare care confera sistemului un grad ridicat de flexibilitate si adaptare la conditiile de productie;
  • Designul compact reduce spatiul necesar instalarii si ofera posibilitatea crearii de trasee complexe, optimizand gradul de ocupare al halei;
  • Mentenanta redusa, nu necesita ungere;