În curs de procesare...

Sistemele inkjet Domino au fost proiectate pentru a optimiza operatiunile in legatoriile de mare capacitate direct in fluxul de productie. Configurata individual pentru aplicatii unice, tehnologia modulara de imprimare oferita de Domino se integreaza foarte bine cu operatiunile existente la orice nivel.

Imprimari variabile incluzand imprimarea adresele pe interior si exterior, personalizare, numerotare, coduri de bare postale si statistici de productie in timp real, sunt sub controlul utilizatorului de la inceputul procesului pana la sfarsit.

Flexibilitatea oferita de echipamentele Domino, dobandita prin ani de colaborari fructuoase cu importanti OEM din industrie, permit integrarea cu usurinta a sistemelor Domino in majoritatea tipurilor de linii de productie. Cu intelegeri déjà parafate cu multi producatori importanti, Domino poate asigura solutii complete care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra specifice din acest sector.

Avantaje cheie
Solutiile de imprimare oferite de Domino au fost special dezvoltate pentru a oferi:
- Legatorie selectiva, rapida si eficienta din punct de vedere al costurilor , utilizand cotrolerul Editor GT si sistemele de management
- Interfata cu operatorul bazata pe PC, usor adaptabila la extinderi viitoare.
- Imprimare in timp real cu Bitjet si JetArray. Astfel se pot adduce modificari bazei de date in ultimul minut, asigurand ca primele produse vor fi correct imprimate si permitand adaugarea si stergerea de pe lista, in ultimul moment, al abonatilor.
- Logo-uri personalizate si scrisori personalizate demografic pentru a se obtine reactie optima.
- Integrare facila a echipamentelor Domino in liniile de legatorie, impachetare si indosariere, gratie tehnologiei controlerului utilizat.

Adresare on line

- Personalizarea si pre-adresarea online elimina timpul pierdut cu un process de imprimare separat
- Imprima text in diferite pozitii – pe coperta, sau in interiorul cartii, paralel cu cotorul sau perpendicular pe acesta.
- Timpul de pregatire si schimbare al lucrarii este redus
- Facilitare de retiparire automata (in caz de erori) asigura productivitate de 100 %

Inserari selective

- Inserarile personalizate (date despre cititor, reclame cu tinta, oferte speciale )pot fi introduse selectiv, in produsul tiparit sau in ambalajul acestuia.
- Flexibilitate in implementarea adresarii demografice sau geografice.