În curs de procesare...
Inscriptionare caractere mici

Imprimarea mesajelor scrise cu caractere mici este acum mai fiabila datorita imprimantelor oferite de MACH. Aceasta ramura a imprimantelor comerciale se adreseaza companiilor care doresc imprimarea unor mesaje variabile sau continue, pe diferite substraturi de material, cu fonturi mici.

Gama de echipamente Domino Seria A este cea mai potrivita solutie din portofoliul de echipamente distribuite de MACH. Echipamentele ofera imprimare de calitate cu jet de cerneala, intr-un pachet fiabil si usor de folosit.

Imprimantele cu jet continuu de cerneala din gama Domino Seria A ofera performanta ridicata (demonstrata de-a lungul anilor) si fiabilitate pentru aplicatiile de la marcare de baza si pana la aplicatiile unde este necesara inscriptionarea de calitate, in cele mai grele conditii de lucru.

Avand la dispozitie si gama extinsa de cerneluri Domino poate oferi un pachet in conformitate cu cerintele de inscriptionare.


Beneficii

Cu Seria A de la Domino fiabilitatea este un standard
Orice necesita linia dumneavoastra de productie, Seria A de la Domino asigura imprimari constante si de o calitate ridicata, necesitand interventia minima a operatorilor. Chiar si dupa o oprire necontrolata sistemul Domino reporneste cu succes.
Domino are un sistem unic de spalare ceea ce inseamna ca inainte de oprire echipamentul se spala automat. Rezervorul intern de capacitate mare si duza sigilata permit Seriei A sa aiba o spalare a sistemului si a capului de marcare pentru performante inalte la pornire si interventie minima din partea operatorului. Sistemul inteligent de cerneala al Domino asigura planificarea in schimbarea cernelii de catre operatori pentru a evita situatiile in care echipamentul trebuie oprit neplanificat pentru service

Pornire sigura
O interfata ergonomica cu un singur buton ce controleaza intreg procesul de pornire si oprire al imprimantei eliminand astfel erorile umane ce pot aparea in curatarea manuala a capului de imprimare.

Imprimare constanta de calitate de fiecare data
Indiferent ca imprimanta functioneaza 24 de ore/ zi sau este oprita si pornita zilnic, Seria A ofera intotdeauna fiabilitate ridicata. Instalarea si pornirea se face doar cu ajutorul unei singure conexiuni. Este necesara doar alimentare electrica, ceea ce inseamna ca Seria A functioneaza fara a avea nevoie de aer comprimat.


Principalele caracteristici

Seria A a fost dezvoltata avand in minte necesitatile clientilor. Usor de folosit si eficienta, folosind imprimanta Domino, puteti fi siguri de marcare de calitate, codurile vor fi usor citibile.

  • Imprimantele din Seria A asigura marcare pana la 4 linii ce pot include : text, logo, numerotarea loturilor, inseriere automata pe langa posibilitatea de a adauga ceasuri in timp real.
  • Duza sigilata asigura de fiecare data o pornire usoara si curata, fara varsari de solvent sau cerneala, chiar si dupa perioade indelungate de oprire.
  • Sistemul unic de cerneala al Domino asigura un nivel constant de performanta intr.-o gama variata de conditii de operare, nivelul de vascozitate fiind controlat automat. Pentru a oferi o eficienta maxima la fiecare imprimare.
  • Recipientii de fluide au coduri pe culori si sunt sigilate pentru a evita greseli ale operatorilor si varsari de cerneala
  • Pe ecranul imprimantei sunt afisate codurile in timp real astfel pot fi monitorizate pentru a se evita marcarea gresita a produselor.
  • Usor de folosit – tastatura de dimensiune mare si ecranul marit pentru a ajuta operatorul in introducerea, urmarirea datelor si a proceselor de productie.


Cernelurile Domino


Cernelurile Domino au fost dezvoltate pentru a asigura fiabilitate ridicata si cerneala pentru substraturi diferite. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori si pot fi cerneluri generaliste sau specializate pe anumite aplicatii.


Aplicatii

Marcarea cu jet continuu de cerneala se foloseste in sectoare precum alimentare, bauturi, farmaceutic, cabluri sau componente auto. Domino Seria A va poate face viata mai usoara indiferent pentru ce aplicatie aveti nevoie.