În curs de procesare...

Linii de imbuteliere

Informatii

Mach FTD este specializat în instalarea de linii complete de îmbuteliere, cu productivităţi începând de la 500 buc/h, până la 36.000 buc/h pentru orice fel de produse lichide şi pentru toate tipurile de recipienţi: PET, HDPE, sticlă sau bag in box. Liniile de îmbuteliere oferite de Mach FTD beneficiază de consultanţă tehnică la alegerea echipamentelor, asistenţă tehnică la instalare şi PIF, asistenţă tehnică post-garanţie, precum şi piese de schimb în garanţie.

Tipuri de linii de îmbuteliere

În funcție de configurație, de dimensiunea si complexitatea liniei și de domeniu, Mach FTD poate oferi urmatoarele tipuri de linii de îmbuteliere:

 

Linii de îmbuteliere compacte sau modulare

 

• Linii compacte de îmbuteliere, monobloc sau tribloc – avantaj: spaţiu tehnologic necesar mic.  

Monoblock-urile sunt sisteme compacte de umplere si capuire. Triblock-urile sunt sisteme compacte de clatire – umplere si capuire. Numarul de valve de clatire/umplere/capuire este variabil in functie de productivitatea dorita.

Pentru producţii mici şi medii, începând cu 750 buc/h până la 2.500buc/h vă recomandăm gama de echipamente compacte de îmbuteliere, uşor de configurat, economice din punct de vedere al spaţiului. Echipamentele propuse realizează operaţiuni tehnologice diverse: clătire cu apa, lichid sterilizant sau suflare cu aer steril, umplere cu 4, 6, până la 16 valve, închidere cu capac prin înfiletare sau presare, aplicare etichete autocolante şi inscripţionare dată/lot. Pentru operarea acestei maşini, este nevoie de un singur operator. Aceste tipuri de linii sunt adaptate pentru îmbutelierea laptelui, a iaurtului, sucurilor, vinului, precum şi a săpunului lichid, şampon, produse chimice şi farmaceutice, dense sau semidense, la cald sau la rece, cu umplere gravitaţională, cu vacuum sau presiune lejeră.


•  Linii modulare de îmbuteliere cu clătire-umplere-închidere-etichetare

Avantaj: se pot adauga si ordona modulele în funcţie de cerinţele din fluxul tehnologic solicitat. Sunt alcătuite din echipamente de umplere și căpuire distincte, dar conectate și automatizate între ele.Grupul modular de linie de îmbuteliere este de formă inelară, proiectat pentru ambalarea în flacoane de PET, HDPE şi sticlă a produselor pentru industriile: alimentară, a băuturilor, industria cosmetică, farmaceutică si industria chimică, precum şi pentru toate tipurile de lichide.


Linii de îmbuteliere semiautomate sau automate


Linii semi-automate de îmbuteliere
Această categorie se adresează liniilor de îmbuteliere care nu necesită volume foarte mari de producție și/sau afacerea cuprinde procese de producție interne limitate, cu produse specifice ce necesită asistare umană. Liniile semiautomate de îmbuteliere cuprind în oferta Mach echipamente de umplere volumetrică pentru produse alimentare, cosmetice sau chimice. Pot funcționa atât cu dozare de la gâtul sticlei, cât și cu scufundarea tijei de umplere până la nivelul bazei sticlei pentru a evita spumarea. Echipamentele de îmbuteliere semi-automate pot doza precis volume cumprinse între 50 ml și 5000 ml cu productivități de până la 400 de recipiente/h. Acestea pot fi configurate atât cu o valvă de umplere, cât și cu două, sau opțiune de înfiletare capac.
Linii automate de îmbuteliere
Liniile automate de îmbuteliere sunt oferite clienților care au volume mari de producție, într-un timp prestabilit și care necesită viteză mare de pregătire a produselor pentru livrare. De asemenea, se adresează afacerilor în care resursa umană trebuie protejată de acitivități periculoase pentru sănătate. Mach ofera linii de îmbuteliere automate pentru:
- Industria alimentară - sucuri, apa plată/carbogazoasă, vin, oţet, ulei, lapte, sosuri ș.a. Productivitățile acoperite sunt între 1,000 și 40,000 de recipiente/h. Echipamentele pot fi configurate atât sub forma de monoblock/triblock: spălare, umplere, căpuire, cât și în blocuri distincte (doar echipament de umplere, doar echipament de căpuire)

- Industria cosmetica (detergent, sapun lichid, dezinfectant de maini, produse de ingrijire, sampon):