În curs de procesare...

Cand vorbim despre industria tipografica primul gand de opreste asupra principalului proces si anume tiparirea. Cu toate acestea industria tipografica este mult mai complexa de atat, intrucat tipografia ca domeniu de activitate ofera mai multe tipuri de produse, precum: brosuri, reviste, carduri de plastic, crearea de jocuri pe suport cartonat, plastifiat, bilete, tichete, etichete speciale, cutii cu grafica speciala, ambalaje speciale unde este necesara grafica colorata speciala, pungi de cadouri, piese de mobilier din carton, celuloza (sector cu totul aparte) s.a

Pentru principalul proces de productie primara si anume tiparirea, Mach FTD este pregatit cu cea mai performanta si inovativa gama de imprimante de la Domino.Gama de echipamente de inscripționare Mach FTD Commercial Printing este concepută pentru companiile care doresc să tipărească date variabile la viteze mari dintr-o bază de date.

Capacitățile de adresare, numerotare și coduri de bare in-line/off-line ale Domino Printing Solutions vă pot ajuta in procesele de personalizare și identificare. Domino a creat un set de imprimante și cerneluri capabile sa indeplineasca cele mai exigente cerințe din domeniul imprimării comerciale. Imprimantele Domino sunt utilizate pentru o varietate de aplicații de imprimare comercială, inclusiv finisare, inserție, adresare, expediere prin poștă, crearea de jocuri, carduri de plastic, bilete și alte specialități precum etichete.

Pentru procesele secundare de productie din industria tipografica oferim solutii de ambalare, transport si depozitare, automatizari si robotica.

In cazul ambalarii pe langa flexibilitate, oferim siguranta ambalajului, astfel ca produsele din hartie nu se vor deteriora prin patrunderea umezelii in ambalaj.

Transportul produselor tipografice in cadrul celor doua procese de productie, respectiv primare si secundare, poate fi realizat prin sisteme conveioristice puse la dispozitie de Mach FTD prin intermediul Diviziei Intralogistica. Pentru depozitare propunem o serie de solutii de la tavi, containere si pana la rafturi speciale adaptate caracteristicilor produselor, transport produse la raft s.a

Automatizarea proceselor si crearea unui flux fara intreruperi revine Diviziei Automatizari si Robotica, ce poate contribui la imbunatatirea rezultatelor prin aplicatii robotizate care sa simplifice activitatile solicitante din punct de vedere al greutatii, repetitivitatii, volumului ridicat de produse.