În curs de procesare...

Industria producatorilor de cabluri necesita solutii speciale atat in cazul proceselor primare (cele de productie), cat si in cazul proceselor secundare (trasabilitate, ambalare, manipulare, paletizare, depozitare s.a). Mach FTD este specializat in integrarea si realizarea de solutii industriale la cheie pentru procesele secundare.

Cablurile si produse derivate, necesita marcare si etichetare potrivita pentru forme neregulate (cu zone de marcare limitate sau variabile) si de dimensiuni atipice. Imprimarea se face fara contact si necesita flexibilitate ridicata in cazul cerintelor de date variabile.

Indeplinim cerinte dintre cele mai complexe legate de marcarea cablurilor, precum:

• Oferirea unei game variate de cerneluri cu aderenta excelenta si un contrast superior pe materialele colorate
• Formatele flexibile de imprimare ofera imprimare de calitate superioara si permite marcarea cu inaltimi diferite in cadrul aceluiasi mesaj de marcare
• Imprimarea de caractere in lungul conductorului/cablului
• Marcare metraj in mm sau inch
• Imprimarea cu caractere mici, incepand de la 0.9 mm
• Cerneluri tratabile UV ofera flexibilitate in marcarea permanenta
• Aderenta superioara a cernelei rezistente la apa, solvent si zgarieturi
• Cerneluri speciale pentru imprimarea pe suprafete diferite: PE, PVC si PA
• Cerneluri pigmentate pentru contrast excelent pe suprafete inchise si deschise la culoare
• Rezistenta excelenta la lumina asigura pastrarea culorii cernelei
• Echipamentele instalate de Mach FTD pot fi conectate cu toate echipamentele de procesare de cabluri
• Imprimare la viteze ridicate, pana la 14 m/min
• Software special ce permite flexibilitate completa, incluzand marcare la fiecare metru si numaratoare crescatoare sau descrescatoare
• Accesorii specializate, ex. sistemele de ghidare a cablurilor

Posibilitățile de utilizare a echipamentelor de marcare si etichetare sunt nelimitate. Putem dezvolta cea mai bună soluție pentru dvs. și vă oferim o gamă largă de solutii pentru cabluri și fire, tuburi, butoane etc.

Companiile și producătorii de cabluri au nevoie de soluții de ambalare concepute special pentru produsele lor. Ambalarea cablurilor este esențială pentru a proteja cablul împotriva deteriorării în timpul transportului, depozitării și instalării. De asemenea, ambalajul trebuie să fie flexibil si ușor de manevrat. Banda PET sau PVC, folia stretch, pungile și cutiile sunt folosite pentru a ambala cabluri într-o varietate de stiluri.

Cablul este o componentă importantă a ingineriei electrice și a industriei energetice. În sectorul de producție, cablurile sunt utilizate în toate procesele, de la industriile extractive până la alimentarea cu energie electrică sau gaz. Aceste cabluri lungi trebuie să fie depozitate, transportate și manipulate conform unor reguli specifice din motive de siguranță. Soluțiile dezvoltate de Divizia Intralogistica în colaborare cu clienții noștri vă ajută să găsiți soluții pentru sisteme de depozitare, manipulare, transport și gestionare care pot fi integrate în procesele de producție.

Robotii industriali sunt utili in industria cablurilor in special unde se lucreaza cu greutati si dimensiuni mari, insa fara a se limita la aceste caracteristici. Mediile de lucru periculoase pentru om sau cu activitati repetitive pot fi corectate de roboti industriali pregatiti petru a face fata celor mai grele conditii de lucru.


Atașamente

Pliant Prezentare Industria Cablurilor (4,691 Kb) [Descărcare]